Bjarne Graven vil have et nyt fuldtidsjob

Den erfarne finansmand har besluttet, at han ikke vil gå efter en professionel bestyrelseskarriere, men i stedet have sig et nyt fuldtidsjob.

Bjarne Graven er snart klar til et nyt job. Bestyrelseskarrieren må vente. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Malte Kristiansen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Når Bjarne Graven forlader FIH Erhvervsbank den første oktober, vil han tænke. Han har nemlig ikke noget nyt topjob på hånden, og han ved ikke præcis, i hvilken retning han ønsker at gå.

»Jeg kunne godt tænke mig at få et fuldtidsjob, som det næste, men hvor og hvilken type job, vil jeg bruge nogle måneder på at lægge mig fast på - måske længere,« siger bankdirektøren.

Han vil ikke afvise, at han nok har fået nogle henvendelser efter, at det stod klart, at FIH var en afviklingsforretning, som ikke for altid kunne være fuld beskæftigelse for en erhvervsmand af hans kaliber.

Foreløbig er det eneste, der ligger fast, imidlertid, at det ikke er en professionel bestyrelseskarriere, der er næste skridt for 50-årige Bjarne Graven.

»Jeg har brugt sommerferien på at tænke retning, og om det skulle være et fuldtidsjob eller bestyrelsesvejen, jeg skulle gå, og jeg er kommet frem til at jeg gerne vil have et nyt fuldtidsjob,« siger han.

At han selv var på vej ud af FIH har været givet længe. Men nu føler han at timingen er rigtig.

»Man kan altid diskutere timingen, men siden sidste efterår, hvor jeg fik henvendelse fra bankerne og indledte forhandlingerne om køb af udlånsaktiviteterne, og det stod klart for mig, at det var rigtigt at sælge, har det også stået klart, at der inden for en overskuelig periode ville komme et tidspunkt, hvor min opgave var færdiggjort,« siger Bjarne Graven.