Apple på vej med discount-iPhone

Få en iPhone i den halve størrelse til den halve pris af en iPhone 4. Apple er måske på vej med en ny serie af mindre smartphone-enheder.

Apple er muligvis på vej med en mindre og billigere udgave af iPhone-serien.  Fold sammen
Læs mere
Foto: JOE SKIPPER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis du ønsker dig en smartphone fra Apple, men har lommesmerter og synes, at iPhone 4 er for dyr, er der måske gode nyheder på vej for dig.

Således arbejder Apple i øjeblikke på en helt ny serie af deres ekstremt populære iPhone-serie, der skal være endnu billigere end iPhone 4. Flere eksperter peger på, at det skyldes en konkurrence fra billigere produkter er vokset det seneste år.Det skriver The Wall Street Journal.

En af de personer, der har set en prototype på den nye model, siger til The Wall Street Journal, at den vil være ca. halvt så stor som iPhone 4. Yderligere vil mobilen blandt andet indeholde en kant-til-kant skærm, et virtuelt keyboard og stemmebaseret navigation. 

Den nye smartphone fra Apple, der blandt andet går under kodenavnet N97, vil kunne købes i butikkerne til sommer for den halve pris af iPhone 4.

Se billederne: Apple Extreme - Nørder går amok

Hvor den nye serie af billige iPhones vil blive introduceret ved man endnu ikke, men tidligere er f.eks. iPhone først blevet introduceret i USA og et par andre markeder, hvorefter produktet senere er blevet induceret på endnu flere markeder.

Analyseinstituttet IDC forventer, at det globale salg af smartphones vil vokse med 39 pct. i 2011 til 421 mio. enheder. Selvom Apple har solgt 84,2 mio. enheder siden iPhone blev lanceret i 2007, står den stadig kun for 3,4 pct. af det samlede marked for mobiltelefoner i verden – det skyldes ifølge IDC netop den høje pris på iphon