Analytiker: Kåre Schulz er et ufatteligt stærkt kort

Udnævnelsen af den tidligere Novo Nordisk-direktør Kåre Schulz som ny topchef for Lundbeck betegnes af aktieanalytiker Michale Friis-Jørgensen fra Alm. Brand Markets som noget af et scoop.

Læs mere
Fold sammen

Udnævnelsen af den tidligere Novo Nordisk-direktør Kåre Schulz som ny topchef for Lundbeck betegnes af aktieanalytiker Michale Friis-Jørgensen fra Alm. Brand Markets som noget af et scoop for den Valby-baserede medicinalkoncern.

- Det er en ufattelig stærk kandidat, som Lundbeck har fået fingrene i. Kåre Schulz er meget, meget velanset i investorkredse og har en stærk track record fra Novo Nordisk. Det er en lidt anden udfordring han står over for hos Lundbeck end hos Novo Nordisk, men det er klart et stort plus, at man har kunnet tiltrække en så stærk kanditat til Lundbeck, siger Michael Friis Jørgensen til Ritzau Finans.

- På den anden side set skal man dog heller ikke forvente mirakler. Lundbeck skal eksekvere på sin pipeline og det er ligesom det, der skal trække dem ud af den nedgangsperiode, som de er inde i nu. Men det er helt klart en mand ved roret, som vil give ro på investorkredse, tilføjer analytikeren.

Han venter derfor en positiv kursreaktion fra morgenstunden.