Tre ting vi lærte: Ham skal de forlænge med!

Brøndby fik slidt sig til sejren over AaB søndag aften.

Ikke mindst takket være endnu en stærk præstation af Dominik Kaiser, der også kvitterede med et mål.

AaB havde bestemt deres muligheder, men måtte alligevel tage fra Brøndby uden point.

Her er tre ting vi lærte fra opgøret.

1. Der skal forlænges med Kaiser

Der er blevet snakket meget om nye forstærkninger til Brøndby i dette transfervindue, men det vigtigste lige nu er, at de får forlænget kontrakten med Dominik Kaiser, hvis kontrakt udløber næste sommer. Tyskeren har virkelig fundet formen på det senete og mod AaB var han endnu en gang en af Brøndbys bedste. Oveni hans enorme løbearbejde er han nu også blevet målfarlig, og det må være en topprioritet for Carsten V. Jensen at få Kaiser underskrift på en forlængelse.

2. Brøndbys defensive problemer ligger ikke kun hos bagkæden

Det har især været personlige fejl, der har været problemet for Brøndby forsvar denne sæson. Hermansson og Arajuuri har været under hefitg kritik, men i dag viste Marwin Schwäbe, at han heller ikke er i topform pt, da han fuldstændig fejlvurderede et frispark fra Patrick Olsen, som fik lov til at sejle i mål. Det endte ikke med at koste point denne gang, men det må alligevel give panderynker i Brøndby, at den tyske målmand kan lave fejl af den kaliber.

3. Fremgang at spore i AaB trods nederlag

AaB må ærgre sig over, at de ikke fik noget med fra Brøndby Stadion her til aften. Men de kan alligevel godt tage positive ting med. Offensiven anført af Lucas Andersen og Kasper Kusk ser ud til at nærme sig højeste gear og med de to i topform, har AaB en af de farligste duoer i hele Superligaen. Lidt mere skarphed mod Brøndby havde også betydet point og finder de den fremadrettet, så bør AaB komme sikkert med i top 6.