Wozniacki uddelte tennislektion til chanceløs amerikaner

Caroline Wozniacki viser skræmmende form i WTA-turneringen i Montreal, Rogers Cup. Det gik torsdag aften ud over den useedede amerikaner Shelby Rogers, der noget overraskende slog verdensranglistens nummer otte, Eugenie Bouchard, i anden runde. 6-1, 6-0 lød den 11.-seedede danskers triumf på - kampen varede blot 56 minutter.

Hun er nu klar til at spille kvartfinalen mod vinderen af kampen mellem Serena Williams og Lucie Safaravo

I første sæt satte Wozniacki sig lynhurtigt på begivenhederne, og med et imponerende lavt antal fejl bragte danskeren sig lynhurtigt på 4-0. Herefter afbrød en regnbyge kortvarigt magtdemonstrationen. Men "Wozzy" lod sig ikke slå ud af pausen, og da solen igen skinnede ned over anlægget i Montreal, hjemførte den danske tennisyndling sættet med 6-1.

Og Wozniacki gav ikke initiativet fra sig i andet sæt, som udviklede sig til en regulær tennislektion. Den modløse amerikaner blev drevet rundt på hele banen, og efter blot 20 minutters spil havde Wozniacki vundet sættet med 6-0 og sikret sig billetten til kvartfinalen.

Med sejren har danskeren stadig mulighed for at gentage triumfen fra 2010, hvor hun sluttede øverst på skamlen i turneringen.

Wozniacki har vist storform igennem hele turneringen. I første runde udspillede hun slovakiske Daniela Hantuchova med 6-1, 6-1. I anden runde var det tjekkiske Klara Koukalova, der fik ørerne i Wozzy-maskinen. 6-1, 6-2 endte den forestilling.

"Caro" har i det hele taget genfundet fordums styrke efter det pludselige brud med kæresten, golfspilleren Rory McIlroy. Danskeren viste flotte takter ved Wimbledon, og i juli blev det til den første turneringssejr i næsten et år, da hun strøg til tops i WTA-turneringen i Istanbul.