Pytlick så for mange fejl

Et urutineret dansk kvindelandshold i håndbold kunne ikke stå distancen mod Frankrig, der vandt 25-23. Landstræner Jan Pytlick ærgerlig over elementære fejl.

Det unge danske kvindelandshold i håndbold vidste på forhånd, hvordan både det franske forsvars- og angrebsspil ville forløbe, men alligevel fik gæsterne let spil i lørdagens kamp ved GF World Cup, der sendte modstanderne i finalen efter 23-25.

- Havde vi haft tre-fire kampe mere inden, så tror jeg vi havde vundet, for vi ved, hvordan de spiller. Vi ved, hvordan boldene kommer, sagde landstræner Jan Pytlick efter kampen.

Trods en god dansk indledning oplevede Jan Pytlick problemer i forsvaret, hvor især indspil til stregen eller opspil via stregen kostede dyrt. Typisk plejer franskmændene at score rundt regnet 22 mål, når de møder Danamrk, men det kunne de ikke holdes nede på denne lørdag.

- Det er de små ting; så bakker man op på fløjen, så støder man frem. Det skal vi lære. Og så lavede vi fejl på vores højre fløj i forsvaret, det gjorde ondt, sagde Jan Pytlick. /ritzau/