Pusic er ligeglad med fan-hetz i Esbjerg

Martin Pusic fik bestemt ingen varm velkomst på sin gamle hjemmebane. Sådan opfører mænd sig, siger han selv om sin tilbagevenden.

Han havde forventet, at de ville være efter ham. Og det var de også. Esbjerg-fansene gav deres tidligere målhelt Martin Pusic en hed velkomst tilbage til der, hvor de engang hyldede og elskede ham.

»Martin Pusic, Jesus hader dig,« gjaldede det ned mod den 27-årige angriber, der bestemt ikke lader sin kærlighed til kristendommen hvile. Men tilråbene gik ham ikke på.

»De kan tro, hvad de vil. Det betyder ikke noget. Jeg har brug for at vide, hvem jeg er som person. Det har alle brug for. Brug for at vide, hvorfor de er skabt. Forstår I?,«  sagde han efter kampen.

På trods af, at Esbjerg-fansene var efter ham kampen igennem, gav han efter opgøret sin trøje til en af Esbjerg-tilhængerne, for derefter at blive overdænget af øl og andet kasteskyts.

»Jeg ved, hvordan mænd tænker. Og jeg ved, hvordan mænd opfører sig. Jeg forventede det. Der ville være mange imod mig. Men jeg kan ikke fokusere på dem, jeg kan kun fokusere på min egen præstation. Det handler ikke om liv eller død. Det er bare en fodboldkamp.«

Pusic scorede tre gange mod sin gamle klub. Og jublede alle gode gange tre. En tilbagevendende tendens i fodboldens verden er, at tidligere spillere ikke jubler, når de scorer mod tidligere klubber. Den tendens vil Martin Pusic ikke være en del af. Han jubler over alle mål.

»Det var dejligt at være tilbage, men jeg nyder alle kampe og prøver at score mod alle klubber. Jeg har tidligere været i Esbjerg, hvor jeg scorede mål og jublede for Esbjerg. Nu spiller jeg i Midtjylland, jeg spiller om titlen og jeg vil gerne juble over hvert eneste mål, for det er ikke nemt at score,« lød det fra manden, der gjorde det, der ikke er nemt mod sin tidligere klub. Tre gange.