Manchester City-kamp er udsat på grund af kraftig blæst

Der skal findes en ny dato til afviklingen af Premier League-kampen mellem Manchester City og West Ham.

City-manager Josep Guardiola må vente med at dirigere med sine spillere til point. Søndagens kamp mod West Ham er aflyst. David Klein/Reuters Fold sammen
Læs mere

Premier League-kampen mellem Manchester City og West Ham er blevet udsat på grund af det kraftige blæsevejr, der rammer flere europæiske lande søndag.

Det skriver City i et opslag på Twitter.

- Som følge af de ekstreme og eskalerende vejrforhold og fansenes og stabens sikkerhed er dagens Premier League-kamp mod West Ham blevet udsat, skriver Manchester City.

Kampen skulle være afviklet i Manchester klokken 17.30 dansk tid.

I flere andre europæiske lande har varslingen om kraftigt blæsevejr også ført til udsatte fodboldkampe.

I Holland er alle kampene søndag blevet aflyst. Det skriver Det Hollandske Fodboldforbund på sin hjemmeside.

Det drejer sig om opgørene Utrecht-Ajax, Alkmaar-Feyenoord, Sparta Rotterdam-Den Haag og FC Emmen-Twente.

Også i Mönchengladbach må fodboldfans se i øjnene, der er ikke er fodbold på programmet søndag alligevel.

Mødet mellem Borussia Mönchengladbach og FC Köln skulle være fløjtet i gang klokken 15.30, men nu skal der i stedet findes en ny dato til kampen.

- Beslutningen blev truffet tidligt i morges efter en analyse af de seneste vejrprognoser, skriver Gladbach søndag morgen i et opslag på Twitter.

Der er også kampe i de lavere tyske rækker, der er blevet udsat.

I Belgien er der allerede fundet en ny dato til afviklingen af kampen mellem Royal Antwerpen og Genk, som har danske Joakim Mæhle i truppen. Kampen spilles i stedet torsdag aften.

Det kraftige blæsevejr forventes ifølge Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) at nå op på stormende kuling med vindstød af stormstyrke - måske orkanstyrke - herhjemme.

Det har ført til, at en testkamp mellem de to nordjyske klubber AaB og Vendsyssel er udskudt til tirsdag, skriver AaB på sin hjemmeside.

/ritzau/