Landsholdet oplever Japan ud af hotelvinduet

Christian Eriksen og Simon Kjær bruger ikke tiden i Nagoya og Osaka på sightseeing, selv om de gerne ville.

Simon Kjær og Christian Eriksen bruger det meste af tiden i Japan på hotellet, når de ikke er ude på fodboldbanen. Scanpix/Nils Meilvang Fold sammen
Læs mere

Aichi. Landsholdet har tilbragt de seneste fire dage i Japan, men der har endnu ikke været tid til de helt store kulturelle udfoldelser.

Bortset fra landstræner Åge Hareides daglige træningspas, og kampen mod Bosnien ved Kirin Cup har spillerne primært opholdt sig på hotellerne i Nagoya og nu i Osaka. Maden har tilmed været lidt ensformig.

- Der har ikke været så store chancer for at lave noget, siger Christian Eriksen.

- Da vi landede i onsdags, var vi helt færdige på grund af jetlag. Man havde ikke lyst til at lave noget.

- Dagen efter handlede det om at lade op til kampen mod Bosnien, siger Tottenham-spilleren, der håber, at det i det mindste bliver til et kulturelt indslag i Osaka før tirsdagens opgør mod Bulgarien.

- Forhåbentlig kan vi komme ud og se noget i den her by før næste kamp.

- Vi har et par dage til at få lidt kulturelt ind, noget andet end bare hotelværelset og buffeten, som er meget det samme, siger han.

Midterforsvareren Simon Kjær har heller ikke oplevet det store i Japan, og det kommer heller ikke til at ske søndag, hvor han ved, at kroppen vil være øm efter fredagens 5-6-nederlag til Bosnien.

- De to første dage her i Japan gik med at vænne sig til den her tidszone og forberede sig til at være klar til kamp.

- I dag (lørdag, red.) har vi skullet rejse, derefter var der en træning og så aftensmad, og så er den dag gået, siger Fenerbahce-spilleren.

- Så er der søndag, hvor vi forhåbentlig kan få tid til at komme ud og kigge lidt.

- Men det er også begrænset. Anden dag efter en kamp ved jeg, at jeg er helt smadret, så det er begrænset, hvad jeg gider.

- Det bliver desværre ikke til så meget kulturelt, men lidt ser man vel - ud af vinduet, siger Kjær med et grin.

Landsholdet afslutter turen til Japan på tirsdag, når holdet møder Bulgarien. Kampen spilles klokken ni om formiddagen dansk tid.

/ritzau/