Gerrard sidste minuts-helt

Martin Laursen scorede en enkelt gang, da Aston Villa i en vanvittig kamp spillede 4-4 på udebane mod Chelsea, mens Gravesen startede inde for første gang.

Steven Gerrard er en populær spiller i Liverpool - måske den populæreste, og den status blev kun bedre, da han anden juledag med et sidste minuts-mål holdt liv i sin klubs spinkle håb om at blande sig i den engelske mesterskabskamp. Længe lignede udekampen mod Derby ellers dommedagsskriften over Liverpool, men nu kom holdet hjem med en 2-1-sejr.

Manchester United havde derimod ingen problemer med at køre Sunderland over og vinde 4-0. Kampen bød blandt andet på et eminent frisparksmål af Cristiano Ronaldo.

Dermed udnyttede både United og Liverpool, at Chelsea tidligere på dagen havde sat vigtige point til i toppen, da holdet spillede 4-4 mod Aston Villa i en kamp, der bød på tre røde kort og et mål af danske Martin Laursen.

For Thomas Gravesen skulle det tage næsten fire måneder at finde vej til startopstillingen i Premier League. Men det skete onsdag, da Everton på hjemmebane vandt med 2-0 over Bolton. Forud for kampen havde Gravesen kun spillet 62 Premier League-minutter fordelt over fire indskiftninger, men denne gang blev det til 80 minutter. Med sejren holder Everton sig inde i gruppen af hold, der står til at skulle spille europæisk fodbold.

/ritzau/