Flot Vejle-comeback i topkamp

Vejle var bagud med 0-2 i topkampen i 1. division mod Sønderjyske. Men Vejle vandt 4-2 og øgede sit forspring i tabellen. Silkeborg satte point til mod AB.

Vejle Boldklub tog søndag et stort skridt i retning af en hurtig tilbagevenden til SAS Ligaen efter en sejr i søndagens topopgør i Viasat Sport Divisionen. Vejle vandt på hjemmebane foran 5000 tilskuere med 4-2 over Sønderjyske, selv om intet pegede i retning af en hjemmesejr efter otte minutter af kampen. På det tidspunkt havde Sønderjyske bragt sig i front med 2-0. Vejle havde dog udlignet, da dommeren fløjtede til pause, og i kampens sidste minutter afgjorde hjemmeholdet kampen mod to scoringer.

Dermed fører Vejle fortsat rækken - nu med fire point ned til Sønderjyske på andenpladsen. Modsat Vejle har Silkeborg lidt ringere odds med hensyn til et lyn-comeback til SAS Ligaen. Silkeborg spillede kun 0-0 på hjemmebane mod AB og rykkede ned på fjerdepladsen. Nedrykkeren er som eneste hold i rækken fortsat ubesejret, men syv af holdets 12 kampe er endt uafgjort.

Nyt hold på tredjepladsen er Køge, der på en sen scoring af Martin Arlofeldt vandt 1-0 over Aarhus Fremad.

/ritzau/