Endelig taler Gravesen

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Thomas Gravesen har efter lang tids krise endelig taget skridt til at komme videre i sin karriere.

Den 31-årige tidligere danske landsholdsspiller er omgående flyttet tilbage til Liverpool, hvor han fra i dag er en del af Everton FC.

Gravesen spillede i Everton mellem 2000 og 2005, hvor han voksede fra temperamentsfuld talent til midtbanemotor, hvorefter kongeklubben Real Madrid hentede ham. Her gik det lidt op og ned, og derfor var det en glad Thomas Gravesen, der for præcis et år siden kunne fortælle, at han skiftede til skotske Celtic.

Her var han udset som den helt store stjerne, men stjerne og spotlight blev til stjernestøv og en tur helt ud i mørket på skotternes reservehold. Celtic kan kort og godt ikke bruge ham.

Gravesen er nu tilbage i Everton på en lejekontrakt for resten af sæsonen, og han er så glad for aftalen, at han endelig er begyndt at sige ord til pressen efter et års tavshed.

"Jeg ser virkelig frem til at komme hjem til Everton. Det er min chance for at spille fodbold på højt niveau i Premier League igen," siger Thomas Gravesen.

Han har i løbet af de seneste måneder været sat i forbindelse med en hel stribe klubber både i England og på kontinentet. Således havde tyrkiske Besiktas bud efter ham, mens engelske Sheffield United og Fulham var interesserede denne sommer.

"Men jeg har altid sagt, at jeg aldrig har ønsket at komme tilbage til andre klubber i England end netop Everton," siger Gravesen.

Hvornår han har sagt det, fortoner sig dog til tiden før, han begyndte sin boykot af pressen.

Det er Evertons manager David Moyes, som har ønsket at få Thomas Gravesen tilbage til Everton, fordi det mislykkedes at købe Benficas Manuel Fernandes.

Gravesen har tidligere spillet i Vejle, Hamburger SV og Real Madrid inden rædselsåret i skotske Celtic, som fortsat ejer danskeren.