Bokse-koryfæ gør comeback

Boksepromoter Mogens Palle gør comeback. Fold sammen
Læs mere

Mogens Palle gør et overraskende comeback i boksesporten, hvor han nu blander sig i kampen om at få Rudy Markussen og Patrick Nielsen i ringen mod hinanden.

Det bekræfter Rudy Markussen søndag og fortæller, at han har takket ja til Mogens Palles tilbud om at lave kampen mod sin unge danske landsmand.

Den legendariske danske boksepromotor gør dog comeback i samarbejde med den tidligere bokser Hans Henrik Palm.

»Jeg har fået et skriftligt tilbud fra Mogens Palle og Hans Henrik Palm på at bokse kampen mod Patrick Nielsen. Det er et så godt økonomisk tilbud, at jeg har sagt ja til det,« siger Rudy Markussen til BT.

Mogens Palles pludselige indtog i boksesporten efter flere års pause må også komme som en overraskelse for den tyske promotor Nisse Sauerland. Han har ellers stort set haft monopol på at arrangere professionel boksning i Danmark, men det vil Mogens Palle og Hans Henrik Palm nu forsøge at gøre op med i forbindelse med 'danskerbraget' mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen.

Ifølge Rudy Markussen har kun skrevet under på en kontrakt for den ene kamp med Mogens Palle. Og får han et bedre tilbud fra Nisse Sauerland, kan han nemt komme ud af kontrakten med Mogens Palle.

»Jeg har skrevet under på Palles og Palms tilbud, men jeg har samtidig skrevet under på, at hvis Nisse Sauerland kommer med et højere bud, så bliver jeg fritstillet. Derfor er jeg ikke bundet. Så vidt jeg ved, har Patrick Nielsen fået tilsendt det samme tilbud. Nu har jeg sagt ja til kampen, så nu er det op til ham at sige ja, for jeg er klar,« siger Rudy Markussen.

Kampen mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen er strandet på, at Rudy Markussen ikke har accepteret økonomien i promotor Nisse Sauerlands tilbud. Det lå ifølge BTs oplysninger på 60.000 euro (450.000 kr.), men det skal Mogens Palle og Hans Henrik Palm have forbedret væsentligt, fortæller Rudy Markussen.

Han opfordrer nu Patrick Nielsen og Nisse Sauerland til at se på det nye tilbud og blive enige om en dato for kampen mellem de to boksere.

»Jeg kalder nu på Patrick og siger, at han bare kan tage imod det nye tilbud, for så kan vi bokse. Jeg er klar. Hvis han ikke siger ja, må det være, fordi han ikke tør,« siger Rudy Markussen.