Rockere tiltalt i stor narkosag

To rockere og to medlemmer af en indvandrerbande mistænkes for besiddelse af mere end 100 kg amfetamin.

To medlemmer fra indvandrerbanden Black Cobra er blandt fire personer, som er tiltalt i stor narkosag. Fold sammen
Læs mere
Foto: BARDUR EKLUND
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fire bandemedlemmer, der alle sidder varetægtsfængslet, er efter længere tids efterforskning blevet tiltalt for alvorlig narkokriminalitet. Det oplyser politiets enhed Task Force Vest, der blandt andet efterforsker rocker - og bandekriminalitet.

Det drejer sig om personer med tilknytning til Black Cobra, et medlem af Hell’s Angels og en person med tilknytning til Bandidos.

I forbindelse med efterforskningen er der ifølge politiet beslaglagt »overbevisende mængder af narkotika«. I november sidste år blev der således beslaglagt fire kilo amfetamin og fire kilo hash, mens der i januar i år blev beslaglagt 30 kilo amfetamin, der var nedgravet i Stouby.

Det ene medlem af Black Cobra, der er en af de største indvandrerbander herhjemme, tiltales for besiddelse af 34 kilo amfetamin og fire kilo hash, mens den anden tiltales for besiddelse af 71 kilo amfetamin.

Sidstnævntes advokat oplyser til Berlingske Nyhedsbureau, at hendes klient ikke længere har forbindelse til Black Cobra og at han i øvrigt nægter sig skyldig.

HA-rockeren tiltales for besiddelse af 5,1 kilo amfetamin, og personen med tilknytning til Bandidos tiltales for besiddelse af fire kilo amfetamin.