Rockere afviser at have truet Bagger

HA-talsmand Jørn "Jønke" Nielsen afviser, at rockergruppen på noget tidspunkt har truet den bedragerisigtede Stein Bagger.

Her er de sidste billeder, der er blevet taget af Stein Bagger - fra overvågningskameraet, der fangede den bedragerisigtede dansker, da han meldte sig selv. Fold sammen
Læs mere
Foto: Overvågningsbilleder / LAPD
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rockergruppen Hells Angels afviser at stå bag de trusler, som den 41-årige bedragerisigtede dansker, Stein Bagger, fortæller om i dag i Ekstra Bladet.

Her siger Bagger fra fængslet i Santa Ana i Los Angeles, at han og familien gennem fire år er blevet truet 25-30 gange med skydevåben og afpresning af penge af . Bagger siger ikke hvem, der har truet ham, men at det var "nogen i hans nærhed".

Men det er - ifølge Jørn "Jønke" Nielsen - ikke trusler, Hells Angels eller HA-rockeren Brian Sandberg, der har fungeret som Baggers sikkerhedsvagt, står bag.

- Det er ikke noget han (Brian Sandberg, red.) aner noget om. Vi har snakket om det tidligere. Og jeg ser det her som en del af, at medierne nu leder efter nogen eller noget. Og så er det jo nærliggende at tale om Brian Sandberg, fordi han er HA’er, siger Jørn "Jønke" Nielsen til epn.dk.

Stein Bagger siger i interviewet med Ekstra Bladet, at det var mennesker i hans inderkreds, der truede ham.

- Det var folk tæt på mig - også fysisk. De ville have rigtig, rigtig mange penge. Og de fik dem, siger Bagger.