Avis: Bagger på vej hjem

Ifølge planen lander den bedragerisigtede Stein Bagger i Kastrup fredag morgen, erfarer dagbladet Børsen.

Foto: Alschul
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den bedragerisigtede danske IT Factory-direktør Stein Bagger har ifølge dagbladets Børsens kilder indledt sin rejse fra Los Angeles til Danmark. Bagger ventes til Danmark med et fly, der ankommer til Kastrup fredag morgen, skriver avisen.

Senest 24 timer efter sin ankomst skal Stein Bagger stilles for en dommer, som skal tage stilling til en begæring fra Bagmandspolitiet om varetægtsfængsling.
Indtil sent torsdag aften var der dog endnu usikkerhed om, hvorvidt yderligere papirnusseri kan forlænge Stein Baggers ankomst med en dag, så han først ankommer i morgen, lørdag, skriver Børsen.

Men de to betjente, som Bagmandspolitiet tidligere på ugen sendte til USA for at hente Stein Bagger har ifølge avisen booket deres returbillet på en SAS-flyver med ankomst fredag morgen.

Torsdag fremgik det af en melding fra Bagmandspolitiet, at årets absolut mest omtalte erhvervskendis kommer hjem til jul - men ad bagvejen. Står det til politiet, bliver ankomsten til Danmark helt uden blitzlys og snurrende kameraer.

- Vi har ikke tænkt os at oplyse pressen om, hvornår han kommer. Vi har tænkt os at fortælle pressen, når han er kommet. Når vi har ham her i huset eller i retten, så fortæller vi det til pressen, sagde Jesper Friedrichsen, politiinspektør hos Statsadvokaturet for Økonomisk Kriminalitet, også kaldet Bagmandspolitiet.

- Når han kommer tilbage til Danmark, hvad vi da håber sker snart, så er det tanken, at han skal fremstilles i grundlovsforhør. Så kræfterne er fokuseret på det. Når vi kommer længere frem og har overblik over det, så ser vi på, om der er materiale til at andre muligvis skal sigtes, sagde Jesper Friedrichsen torsdag til Ritzau

/ritzau/