Bagger: Jeg blev afpresset

I det første interview siden flugten til USA siger den tidligere IT Factory-direktør Stein Bagger, at vil samarbejde med politiet.

Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Den efterlyste tidligere direktør for svindelvirksomheden IT Factory, Stein Bagger, blev truet af sine egne. Det siger han i et nyt interview med Ekstra Bladet, som sent i aftes fangede Bagger i fængslet i Los Angeles.

- Jeg er blevet truet på mit eget og min families liv, og jeg er blevet truet med skydevåden mellem 25 og 30 gange, siger Stein Bagger interviewet.

Stein Bagger hævder, at det var folk i hans inderkreds, der truede ham og krævede penge. Nu vil han hjem og arbejde sammen med politiet.

Læs artiklen:: Avis: Bagger på vej hjem

- Jeg er glad for, at det hele er afsløret, og nu vil jeg samarbejde med politiet, når jeg kommer hjem. Alt skal på bordet. Jeg er bare glad for, at mareridtet er overstået, siger Stein Bagger.

Bagger fortæller overfor Ekstra Bladets journalist også, hvorfor han tog flugten fra familien i Dubai.

- Der skete to episoder i Dubai, der fik mig til at tænke, at nu måtte jeg væk, for ellers var det slut. Jeg frygtede for mit liv. Jeg ville ikke blande min familie ind i det, så jeg efterlod en besked til min kone, hvor der stod: ’Jeg er nødt til at komme væk i et stykke tid - pas på vores datter’.

Den bedrageri-sigtede Stein Bagger sidder fængslet i Los Angeles, hvor han selv meldte sig til politiet i sent lørdag aften dansk tid. Siden har han siddet bag tremmer og ventet på en udlevering til Danmark og en flyvetur over Atlanten.