Politiet efterlyser rød bil efter skudepisode

Gerningsmændene bag mandagens skyderi i Ballerup kørte i en ældre, rød Opel. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set eller kender bilen.

Læs mere
Fold sammen

Københavns Vestegns Politi efterlyser en bil i forbindelse med skyderiet i Ballerup sent mandag aften, hvor tre mænd blev såret. Det skriver bt.dk.

Episoden fandt sted kort før klokken 23 mandag aften, da en ældre, rød Opel Astra stationcar stoppede ved siden af en bil med fem unge mænd i et vejkryds på Linde Allé.

De fem mænd i alderen 16 til 18 år opdagede pludselig to maskerede mænd, som steg ud af den gamle Opel og skød mod dem. Udover de to gerningsmand var der en tredje mand, som kørte bilen. Nu efterlyser politiet en larmende ældre, rød Opel Astra Stationcar med de tre gerningsmænd.

»Vi efterforsker sagen som forsøg på manddrab og er interesseret i oplysninger om den gamle røde, støjende Opel Astra stationcar. Vi søger også vidner, som har set noget før, under og efter skudepisoden,« siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson til bt.dk.

Efterforskningen har endnu ikke kastet lys over motivet til skyderiet, men indtil videre tyder intet på banderelationer, oplyser vicepolitiinspektøren.

To mænd blev ramt overfladisk af skud og blev begge udskrevet efter endt behandling. En 18-årig mand med skudsår i skulderen skal opereres, men meldes uden for livsfare.