Manuskriptforfatter tror på fjerde sæson for TV-serien Broen

Fjerde sæson af den dansk-svenske TV-serie Broen bliver den sidste. SVT og DR har endnu ikke taget de formelle beslutninger om at indspille yderligere en sæson af Broen, men manuskriptforfatteren Hans Rosenfeldt fortæller i et interview med engelske The Guardian, at han har skrevet en storyline til en fjerde og afsluttende sæson og han udelukker ikke, at den danske skuespiller Kim Bodnia og hans rollekarakter Martin Rohde vender tilbage til serien.

"Jeg tror at der kommer en fjerde sæson, men det bliver den sidste" siger Hans Rosenfeldt til The Guardian og fortæller, at der er lavet en storyline, som starter et helt anderledes sted og at hovedrollerne Sofia Helin (som den svenske kriminalinspektør Saga Norén) og Thure Lindhardt (som den danske kriminalinspektør Henrik Sabroe) er åbne over for at medvirke i endnu en sæson.

Tidligere har SVTs dramachef Christian Wikander bekræftet, at man har haft møder med seriens parter og at en beslutning om at indspille en fjerde sæson af Broen vil blive taget i løbet af foråret.

I interviewet med The Guardian fortæller Hans Rosenfeldt, at han ikke udelukker at skuespilleren Kim Bodnia og hans rollekarakter Martin Rohde vender tilbage til TV-serien i den sidste sæson.

"Han er ikke død, bare stadig i fængsel"

Kim Bodnia hoppede af indspilningen af tredje sæson efter uenighed om manuskriptet. Tidligere i år fortalte han i et interview med israelsk TV, at antisemitismen i Malmø også påvirkede hans beslutning om at hoppe af, men også at han var åben over for at vende tilbage til serien.

"Hvis de kommer og præsenterer manuskriptet og vi kan blive enige, så er alt muligt" sagde han til israelske Voila News.

Samtidig fortsætter eksportsuccesen for Broen. Ifølge Film i Skåne er serien blevet solgt til cirka 190 lande. For nogle dage siden meddelte SVT at det russiske TV-selskab Weit Media skal lave en egen udgave af TV-serien, hvor handlingen flyttes til den russisk-estiske grænse ved floden Narva. Tidligere er der også blevet lavet to andre udgaver; fransk-engelske "The Tunnel" og amerikansk-mexicanske "The Bridge" (News Øresund)

www.newsoresund.dk

 

For yderligere information kontakt:

Redaktionen News Øresund

tlf.: +46 40 30 56 30

e-mail: redaktion[AT]newsoresund.org

 

 

 

**** DENNE ARTIKEL ER VIDEREFORMIDLET AF RITZAUS BUREAU PÅ VEGNE AF ØRESUND NEWS ****

Betingelser for brug af materiale fra Ritzaus Ekstratjeneste:

- Artiklen må viderepubliceres i sin hele form, da afsender har givet samtykke hertil.

- Forkortelser kan foretages i overensstemmelse med god citatskik.

- Artiklen må forkortes, men ikke tilføjes stramninger eller udtryk, som afsenderen ikke kan stå inde for.

- Det skal tydeligt fremgå, hvilket medie artiklen kommer fra. Ansvaret herfor ligger hos mediet, der videreudnytter indholdet - også hvor afsenderen måtte have glemt at inkludere kildehenvisning ved udsendelse.

- Ritzau må ikke krediteres for artiklen eller angives som kilde.

- Materialet må ikke videreudnyttes kommercielt andet end i egne udgivelser, og forudsætter at modtageren, via kontrakt med Ritzaus Bureau A / S, har ret til at publicere indholdet.

- Hvis afsenderen har indsat link i artiklen, opfordres der til altid at inkludere dette ved videreudnyttelse.