Fodboldklub efter Bella-sky dom: Vi vil også politianmeldes

Foto: Betina Garcia

Under overskriften 'Vi vil også politianmeldes for positiv særbehandling af kvinder i Sundby Idrætspark', lægger 2. divisions fodboldklubben Fremad Amager op til en offentlig sympatierklæring til Hotel Bella Sky, når de søndag laver et særligt afsnit på deres stadion kun for kvinder.

- Bella Sky er fredag blevet dømt i Østre Landsret for at ville give en særlig god behandling til kvinder. Det vil vi også prøve - så Fremad Amager vil på søndag i Sundby Idrætspark have et særligt tribune-afsnit med 20 pladser KUN til vores skønne kvinder, skriver klubben på sin hjemmeside.

De 20 kvinder, der bliver udvalgt efter først til mølle, kan se frem til at blive budt på en betydelig mere luksuriøs menu, end mændenes grillpølser og fadøl.

- Kvinder, der gerne vil særbehandles, skal indfinde sig i det særlige afsnit på tribunen hvor der bl.a. vil være lyserød champagne fra vores sponsor, Gunnar Madsens Vinhandel, som serveres af kvindernes helt egen personlige mandlige velskabte tjener, skriver klubben.

Tilmeldingen foregår på klubbens Facebookside., hvorfra opslaget om det særlige afsnit for kvinder deles flittigt. I en kommentar uddyber klubben her, hvorfor de har taget det noget specielle initiativ: 'Fordi vi elsker bold, øl, pølser.... og kvinder'

Hotellet Bella Sky har i en lang periode haft en lyserød 17. etage forbeholdt kvinder. Fredag blev den ordning dømt ulovlig af Østre Landsret.