Vi vil have både oplevelser og sol på ferien

Star Tour oplever en stigende tendens til, at kunderne både vil have aktive oplevelser og sol- og badeferier.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Star Tour og datterselskabet Tema-rejser, der arrangerer rundrejser i hele verden, oplever en  stigende interesse for ferier, der inkluderer bevægelse og fysisk aktivitet, fulgt op af afslapning med sol og strand.

Se også: Vild actionferie i Østrig

"Vi ser en stigning på 20 pct. i antal solgte vandrerrejser med Tema, hvor det for eksempel er et hit at tage til Abruzzerne (den højeste del af de italienske bjerge Appenninerne, red.) og vandre. 30 pct. flere af kunderne vælger at kombinere en rundrejse med en uges efterfølgende sol og badeferie på alle de rejsemål, hvor både Tema og Star Tour er repræsenteret," siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Stærk kombination
Generationen 40+ har vist sig at være glade for muligheden for at kombinere oplevelsesrejser med sol og badeferie.

"Vi har et stærkt kort på hånden i forhold til at kunne tilbyde både rundrejser af høj kvalitet til de mest interessante dele af verden med Tema-rejser, og samtidig kunne give kunderne mulighed for at skylle alle indtrykkene ned med en uges afslapning på stranden i Star Tour-regi. Det er en mulighed, som har trukket flere 40+ kunder til," siger Stig Elling.

Tendensen er generelt, at generationen 40+ og genrationerne efter har større lyst til ferier, hvor der er både oplevelser, fysisk udfoldelse og sol og badning på programmet. Det er en tendens, som Star Tour vurderer, vil blive endnu mere markant i fremtiden.