Tivoli åbner Danmarks dyreste suite

For 45.000 kroner pr. nat kan man få en suite med privat terrasse ud mod Tivoli. Danmarks dyreste hotelværelse åbner på Nimb Hotel.

Nimb Hotel åbner for Danmarks dyreste suite: For 45.000 kroner pr. overnatning får man tre værelser, opholdsstue med pejs, butlerservice og egen balkon med udsigt over Tivoli. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen

 En billet til Tivoli koster 95 kroner, men hvis du vil overnatte i et hotelværelse med direkte udsigt over den gamle forlystelsespark, er der tale om helt andre summer.

Se også: Tyrkiet har de bedste hoteller i Europa

På fredag åbner Nimb Hotel en overdådig luksussuite med privat terrasse ud mod Tivolis store springvand. En overnatning koster ikke mindre end 45.000 kroner, men så inkluderer prisen også tre soveværelser, privat kok, personlig assistent, åben pejs og et skab fuld af fine vine.

Navnet er Suite Louise, og ifølge Tivoli er der tale om landets dyreste hotelværelse.

»Suite Louise er den dyreste og mest eksklusive suite i København, og i kombination med Tivoli som »privat« er det den mest mindeværdige home-away-from-home-oplevelse, du nogensinde kan få,« siger Nimb Hotels general manager, Christophe Delabarre, i en pressemeddelelse.

Han har allerede modtaget de første bookinger til den nye suite, som breder sig over 240 kvadratmeter.