Rejseliv.dk i lufthavnen

Rejseliv.dk skriver fra og om Københavns Lufthavn denne sommer. Er der noget, du altid har undret dig over i lufthavnen? F.eks. hvordan man tanker et fly? Send os dit spørgsmål.

Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når klokken ringer ud til skolernes sommerferie, smøger de ærmerne op i Københavns Lufthavn. Sommerferien er den uden sammenligning travleste periode i Københavns Lufthavn, og denne sommer rykker Rejseliv.dk ind for at være midt i rejseorkanens øje.

I fem uger er redaktionen med, når familien Danmark checker ind til årets sommerferie, når kæledyr og eksotiske to- og firbenede skal ud at flyve, og når personalet sætter endnu en VIP-autograf op på trofætavlen i "Kroen".

Vi følger en pilot på arbejde, vi tester lufthavnens lounges, og vi besøger den kongelige gravhunds egen græsplæne.

Vi guider til afgangshallens butikker, lounges og listige hjørner, og vi skriver om de mange steder i lufthavnen, der er lukket land for passagerer.

Men vi har også brug for din hjælp - stil os et spørgsmål.

Hvad vil du gerne vide om Københavns største arbejdsplads og Skandinaviens trafikknudepunkt?

Har du spekuleret over, hvordan man tanker et fly? Hvorfor rundstykker og kaffe altid er dyrere i en lufthavn end alle andre steder? Hvad der egentlig sker, hvis man tænder en cigaret i en røgfri lufthavn? Hvor mange fly, der hver dag letter og lander i Kastrup? 

Skriv til os og spørg
Vi har alliereret os med de lufthavnsmedarbejdere, der kender svarene, og svarer løbende på jeres spørgsmål.

Hver fredag og lørdag frem til slutningen af juli bringer vi også nogle af svarene i vores trykte sektioner - Rejseliv.dk i B.T. og Berlingske Tidende.  

Du kan sende spørgsmålet til rejseliv@berlingske.dk eller skriv en kommentar herunder.