Kør på cykel med stjerneryttere

To af Team Saxo Banks stjerneryttere, Frank Høj og Chris Anker Sørensen, vil i november træne Apollos gæster på sportsresortet Playitas på Fuerteventura

Team Saxo Bank-rytteren Frank Høj (til højre i billedet) og Chris Anker Sørensen vil i november træne gæsterne på sportsresortet Playitas. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

"Det er to dage siden, vi satte rejsen med de to stjerneryttere til salg på nettet, og der har været fuld gang i bestillingerne, "siger adm. direktør Jan Lockhart, Apollo.

Læs også: 5 sportsrejser i efteråret

Apollo er med sportsresortet Playitas på Fuerteventura co-sponsor for Team Saxo Bank, og i den forbindelse har selskabet lavet en særaftale med rytterne Frank Høj og Chris Anker Sørensen.

Cykle 500 kilometer
Rytterne vil ugen igennem træne med gæsterne på både lange distancer, enkeltstarter osv., og man vil sammenlagt cykle omkring 500 kilometer. Gæsterne deles op i to forskellige niveauer, så de fleste kan være med, og der bliver god tid til at drøfte udstyr og træning.

Rejsen er tænkt for mænd, der vil på en anderledes herretur, eller det energiske par, som vil andet end at ligge i solen. Apollo åbnede Playitas 1. juli i år og resortet rummer 40 sportsfaciliteter, der alle kan benyttes på den aktive ferie. Cykelspecialrejsen afgår 8. november og koster fra 4.548 kr.

Se også: Sydney set fra cykel