Daseferien på retur

Hver femte chartergæst dyrker motion på Spies familiecentre, derfor rykker professionelt dansk fitness-firmas koncept nu ind på Sunwing Resorts.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Charterferie er lig med sol- og daseferie.
Den teori holder ikke mere. I hvert fald ikke hele tiden.

Læs også: 5 sportsrejser til sommer

Stadig flere danskere er aktive i ferien. 20 pct. - eller hver femte - af Spies gæster på familiecentrene Sunwing Resort dyrker f.eks. sport og deltager i gruppetræning, dyrker vandaerobic eller er aktive i hotellernes fitnesscentre, oplyser rejsebureauet.

Det er baggrunden for, at MyTravel bureauet nu indleder samarbejde med SATS, der har 14 fitnesscentre rundt om i Danmark, om at tilbyder fem af firmaets motionsklasser:  Afro, Flow, PowerStep, Styrke og Core på Sunwing centrene. Her er der i forvejen fællestræning med aerobic, step up og vandaerobic.

SATS har stået for uddannelsen af alle Sunwings instruktører, der bl.a. står for motionen for børnene,  Kids Play og Youth Dance for børn og unge mellem tre og 15 år.

Forældre-børn fitness
"Fra i sommer har vi også udvidet, så flere gæster kan træne sammen med deres børn. Tidligere har vi haft en aldersgrænse på 15 år for at træne i fitnesscentrene på Sunwing, men nu introducerer vi FitnessTogether for forældre med børn mellem 11 og 15 år," siger direktør Jan Vendelbo.

Der er ni Sunwing Resorts i henholdsvis Side i Tyrkiet, på Cypern, Rhodos og Kreta samt to på Mallorca, i Cala Bona og i Alcudia. Og der er centre på Gran Canaria, Tenerife og på Bangtao Beach på Phuket. Ti vinter åbnes endnu et på Phuket på Kamala Beach.