Trang til triathlon

Charterbureau og triathlonforbund går i samarbejde om åbne træningslejre på sportsferiecenter på den spanske ø Fuerteventura.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det vil ikke handle om at komme i form - det skal man være i forvejen. Men det vil handle om at komme i endnu bedre for, om at træne triathlon - løb, cykling og svømning i ferien.

Læs også: Daseferien på retur

Charterrejsebureauet Apollo er gået i samarbejde med Dansk Triathlon Forbund. I de kommende to år holdes den årlige træningslejr på bureauets sportsferiecenter "Playitas" på canarieøen Fuerteventura, og samtidig vil forbundet stå bag mindst fire åbne træningslejre, hvor alle, der har lyst til at forsøge sig med sportsgrenen, kan være med.

"Vi har tidligere holdt vores vintertræningslejre på Mallorca, men her har vejret drillet. På Fuerteventura er vejret stabilt, og på Playitas er de rette faciliteter , bl.a. opvarmet swimmingpool med olympiske mål, og bjergrige løbe- og cykelruter," siger sportschef Morten Fenger, Dansk Triathlon Forbund.

Playitas i verdensklasse
I Apollo der direktør Jan Lockhart gode muligheder i aftalen.

" Ikke alene vil samarbejdet bringe op mod 100 atleter til feriecentret til den årlige træningslejr. Muligheden for at tilbyde centrets gæster at deltage i de åbne træningslejre er den slags, der gør Playitas til et sportsresort i verdensklasse," mener han.