Jamie Oliver til Scandic

Den kendte britiske TV-kok er imponeret af Scandic hotellernes filosofi og indgår nu samarbejde med den nordiske hotelkæde.

"Jeg ser frem til samarbejdet", siger den britiske TV-kok, James Oliver. Fold sammen
Læs mere

"Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med Scandic. Jeg har foretaget research på deres hoteller og er meget imponeret over, hvad jeg har set og den måde, de tager sig af folk.

Jeg er meget omhyggelig med at vælge selskaber at samarbejde med og bliver kun virkelig begejstret for et partnerskab, når jeg føler, at vi har de samme værdier. At arbejde med en hotelkæde er en ny platform for mig, og det bliver sjovt at arbejde med mad i et helt nyt regi", siger den medievante, britiske TV-kok Jamie Oliver.

Scandic, Nordens førende hotelkæde, underskrev mandag samarbejdsaftalen med den kendte kok, og i løbet af få måneder vil gæsterne på Scandics hoteller se de første resultater.

"Vi ønsker at give vores gæster noget ekstra, en gastronomisk oplevelse, der huskes længe efter, at de har forladt hotellet. Og hvad kan være mere inspirerende end et måltid sammensat af verdens mest kreative kok?", spørger Scandics administrerende direktør og koncernchef Frank Fiskers.
 
God og sund mad har altid været en del af Scandics filosofi, men nu vil mange af de traditionelle retter få et løft og suppleres af sublime nye retter, lover hotelkæden, naturligvis tilberedt af økologiske råvarer, som det også er hotellernes politik.

Aftalen mellem Jamie Oliver og Scandic er indgået for tre år med fokus på forskellige målgrupper hvert år. Det første år er viet børnene, som fra denne sommer vil få lejlighed til at prøve helt nye børnemenuer på i alt 150 af Scandics hoteller.