Guide: 8 gadgets til rejsen

Rejsen kan blive en del nemmere og sjovere med den helt rigtige gadget ved hånden. Her er 8 nyttige og sjove.

8. Dykkerbrillen med indbygget video sørger for, at man kan tage billeder og video under vandet – uden at bruge hænderne. Brillen er født med 16 megabyte RAM og leveres i forskellige versioner, og har det imponerende navn Liquid Image Digital Underwater Camera Mask. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. GPS-ur til golfbanen

Afstandsmålere i form af kikkerter er lidt besværlige og kræver tid på golfbanen. Prøv i stedet et GPS-ur, der har 4.000 europæiske golfbaner indbygget. Ligegyldigt hvor man befinder sig på et givent hul, viser uret den nøjagtige afstand til forkant af green, til midten og til bagkant. Et Garmin GPS Golf Approach-ur koster ca. 1.400 kr. og fås i golfbutikker.

2. Digital bagagevægt

Det er måske nok billigt at flyve, men overvægt i bagagen koster kassen. Det er her, de digitale bagagevægte kommer ind i billedet. Tag en handy sag med på ferie, så ved du, om du har købt for mange souvenirs. F.eks. koster en OBH rejsevægt, der kan veje op til 50 kilo, ca. 150 kr.

3. Bezzerwizzer mini

Til rejsebrug fås det populære quizspil Bezzerwizzer i en miniudgave, så man bruge det på flyrejsen, i toget eller sommerhuset. Der er 600 nye spørgsmål i Bezzerwizzer mini, og en runde tager kun fem minutter. Spillet koster 119 kr. hos boghandlerne.

4. Undgå blodpropper

Hver tiende passager i et fly, der er i luften mere end otte timer, får såkaldte »symptomfri blodpropper« i benenes dybe vener. Så selv om støttestrømper ikke ligefrem rimer på sex, er de alligevel en rigtig god ting. Fås blandt andet på apoteker og i Matas.

Se gode tilbud på gadgets til rejsen på Sweetdeal

5. Fjällräven Campus Ace

Anatomisk rygsæk til vandre- og hverdagsbrug med dråbeform for bedre vægtfordeling. Campus Ace fås i tre størrelser. Detaljer: Anatomisk designede skulderstropper, raincover, sidelommer og sikkerhedslomme indeni. Fra 399 kr.

6. Spørge-trøjen

En rejse-T-shirt for turisten, der ikke mestrer det lokale sprog. Peg bare på spørgsmålstegnet i midten og vælg dernæst det aktuelle piktogram. Lav evt. din egen T-shirt med dine vigtige spørgsmål.

7. Sutsko med lys

Med disse sutsko med indbygget lys er det ingen sag at finde ud til køleskabet i feriehuset midt om natten for at hente et glas mælk. Sutskoene kan angiveligt lyse op til ni meter frem. Kan købes i Storbritannien.

Se mere: Find et bredt udvalg af gadgets hos Sweetdeal

8. Dykkerbriller med video

Dykkerbrillen med indbygget video sørger for, at man kan tage billeder og video under vandet – uden at bruge hænderne. Brillen er født med 16 megabyte RAM og leveres i forskellige versioner, og har det imponerende navn Liquid Image Digital Underwater Camera Mask. Set hos Amazon.com