Flyrejsen er et top score-sted

10 pct. af de mandlige passagerer har haft et forhold eller en romance med en, de har siddet ved siden af i et fly, viser undersøgelse.

Kvinderne i samme undersøgelse har imidlertid ikke helt samme opfattelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Undersøgelsen skulle afdække, hvordan passagererne har det, og hvad de oplever om bord under flyrejsen - og afslørede flykabinen som det fuldendte score-sted.

Læs også: Holdt fanget i flykabine i seks timer

I hvert fald oplyser en af hver ti mandlige deltagere i den australske undersøgelse, at de har haft et forhold til eller en romance med en, de har siddet ved siden af i et fly.

Kvinderne i samme undersøgelse har imidlertid ikke helt samme opfattelse af, hvad der foregår mellem himmel og jord.
Det er kun fem pct., der svarer, at de havde haft en "flyvende affære".

Der var 1.000 deltagere i online-rejseportalen Expedia.com.au's undersøgelse. Den viste desuden, at hvor man placeres i flyet er afgørende  for, hvor meget man nyder flyrejsen.

Forrest i flyet er bedst
Flest, 37 pct., foretrækker at sidde forrest i flyet. 30 pct. vil helst sidde ved en nødudgang. 19 pct. ønsker at sidde på rækkerne over vingen, mens kun 15 pct. vil sidde bag i flyet.

At 73 pct. har svært ved at sove i et fly, kan nok ikke overraske, men at 20 pct. direkte svarer, at de føler sig mere tryg med en mandlig pilot i cockpitet end med en kvindlig, kan måske overraske.

Smalle sæder og for lidt benplads irriterer flest, 65 pct., under flyrejsen. Mens skrigende babyer kan få 24 pct. til at føle flyrejsen meget, meget lang. Kun 6 pct. bekymrer sig om flyenes tilbud om film og musik, og 5 pct. om forplejningen.