Check-in: Campbell House Inn

Her føler man sig næsten som en privat gæst hos en rig guldgraver fra forrige århundrede.

Foto: Leif Poulsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk
Tilbagetrukket i en smuk og velholdt have ligger The Campbell House Inn og minder om en victoriansk ejendom fra forrige århundrede. Og det er ikke helt skævt, for huset blev bygget i 1892 af en lokal guldgraver og skovejer til hans datter.

At træde ind her er som at træde ind i et privat hjem. Efter den lille reception går man videre ind i stuerne, hvor et par andre gæster drikker te i de dybe lænestole foran pejsen. Der er stil over det yderst velholdte hus og smuk udsigt til haven.

Værelserne
Værelserne i hovedbygningen er de mindste og faktisk ikke så hyggelige som de større suiter i det gamle vogn-hus 50 meter fra hovedbygningen.

Her taler vi klassisk elegance, så det vil noget – måske er det endda lige i overkanten, men for et par dages forkælelse er det fint. Himmelsengens madrasser er så tykke, at man skal bruge en skammel for at kravle til køjs, beroligende musik fylder værelset, på de tunge tapeter viser en frise golfspillere fra forrige århundrede, og væggene er prydet med gamle golfkøller.

En gas-pejs er der også tænkt på, og selvfølgelig moderne ting som internetadgang, minibar, aircondition og tv. Badeværelset mangler heller ikke noget – her er badekar med jetdyser og spejlet over håndvasken har guldramme.

Mad og drikke
Der serveres kun morgenmad, som er klassisk med røræg, bacon, kalkunpølser, hjemmebagte scones og friskpresset juice. Kaffe eller et glas øl/vin om eftermiddagen er med i prisen. Campbell House Inn ligger centralt downtown Eugene, og der er kort gå-afstand til flere restauranter.

Særligt
At opholde sig i hus og have føles som at være langt ude på landet i fuldstændig ro, men faktisk er man tæt på byens liv med restauranter, mikrobryggerier  og teater. Det særlige er stemningen i huset – man føler sig næsten som gæst hos en rig guldgraver fra forrige århundrede.

Plus
Man bliver behandlet som husets gæst og ikke en hotelgæst.

Minus
Ærgerligt at der ikke serveres aftensmad, men en kok har netop overtaget »kroen«, så det kommer måske.