65 tips hvis du vil spare på rejsen

Danske sommerhuse til svenske kroner. Det er en af hemmelighederne, når du skal spare et par tusinde på din ferie.

Via den svenske version af Dancenters site www.dancenter.se kan du hente tilbud på præcist de samme danske sommerhuse i denne feriesæson som på www.dancenter.dk Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

www.dancenter.dk koster sommerhuset 15.000 kr., mens det på www.dancenter.se koster 13.000 kr. Ja, det er skræmmende let at spare tusindvis af kroner på sin ferierejse, hvis man som forbruger har mod på at skrive »dot se«, i stedet for »dot dk«.

Via den svenske version af Dancenters site www.dancenter.se kan du hente tilbud på præcist de samme danske sommerhuse i denne feriesæson som på www.dancenter.dk

Tag f.eks. et lækkert sommerhus med strand- og havudsigt i Søndervig. Prisen for hele herligheden i to uger fra 6. juli er 10.556 danske kroner.

Men med et minimum af indsats kan du hente tilbuddet på præcist det samme sommerhus på www.dancenter.se. Her koster huset 13.454 svenske kroner. Det svarer til ca. 9.500 danske. Og, vupti, har du sparet 1.000 kroner. På præcis samme hus i præcis samme periode. Og uden nogen indsats overhovedet.

Men sommerhustricket er ikke det eneste, der kan spare dig penge og forsøde feriebudgettet med lidt ekstra kontanter.

Også charterbranchen gemmer på billige hemmeligheder, og salgsdirektør i Startour, Stig Elling, er ikke i tvivl om, hvad der kan spare en dansk familie for rigtig mange penge.

»Rejs øst på. Der er lige så mange solskinstimer i Bulgarien eller Tyrkiet, som der er i Spanien, og både rejsen, opholdet og maden er billigere,« fortæller salgsdirektøren.
Rejseliv.dk præsenterer her 65 andre store og små tips til en billig ferie.

Næste: Ferie i Danmark