Mest ferie for pengene

Her er ti lande, hvor du lige nu kan få feriebugettet til at række ekstra langt.

Vi har fundet en række rejser, hvor feriebudgettet strækker længere end tidligere - læs om de ti rejsemål her. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er mange ting at tage i betragtning, når det handler om ferier og budgetter. Her er ti destinationer, hvor I kan få feriepengene til at række længere.

Ganske vist er der krise. Men med udsigt til at få penge tilbage fra skat og den senere udbetaling af SP-penge er en ferierejse måske alligevel ikke helt uopnåelig. Især hvis der er andre måder, hvorpå man kan spare på feriebudgettet.

Man kan for eksempel vælge et ferieland med lave leveomkostninger og vælge en billigere hotelkategori.
Man kan også gå den modsatte vej og i første omgang betale mere for ferierejsen og bo på et all inclusive hotel. Til gengæld er man så mere sikker på, at feriebudgettet holder, da både mad og drikkevarer og aktiviteter på hotellet allerede er betalt hjemmefra.

Man kan også bruge flere penge på en rejse længere væk, men så efterfølgende modvirke den udgift med langt billige hoteller, restauranter og prisniveau i det hele taget.

Forny garderoben
En helt anden mulighed er at »tjene« feriebudgettet ind i besparelser på indkøb på ting, man skal have alligevel. For eksempel fornyelser til garderoben, som kan fås for det halve i outlet-forretninger i Tyskland – eller måske i Sverige, hvor man med den billige kronekurs i forvejen får rigtig meget ud af sine danske feriekroner.

Vi har fundet en række rejser, hvor feriebudgettet strækker længere end tidligere – eller langt i det hele taget. Alle rejserne er i højsæsonen i skoleferien i juli.

Side 2: Læs om billig ferie i Tyrkiet

LÆS MERE