Har du også råd? Her har køberne givet over 100.000 kr. for hver eneste kvadratmeter

Standen, stedet, størrelsen, stilen. Der er mange faktorer med, når den helt store ligning stilles op, og en udbudspris beregnes.

Foto: Lützau Fold sammen
Læs mere

Nogle steder vil et beskedent antal villa-kvadratmeter, kunne opvejes af den helt rigtige kystnære beliggenhed. Andre steder er det måske et superattraktivt antal kvadratmeter, rumfordelt på den helt rette måde, der opvejer en skyggefuld grund.

Og andre villaer igen har bare det hele. Og lidt til. Det skriver Boliga.

Den sidste kategori placerer disse tre villaer sig sandsynligvis i. Her har boligejerne nemlig købt deres nye hjem for årets højeste kvadratmeterpriser, der er langt over dobbelt så høje, som de kvadratmeterpriser villaerne i områderne ellers sælges for.

Her er husene med årets hidtil højeste salgskvadratmeter-priser

 

Foto: Claus Borg & Partner Fold sammen
Læs mere

Piniehøj 21, Rungsted Kyst

Salgskvadratmeterpris: 107.446 kr.

I efteråret blev denne 121 kvadratmeter store villa i Øresunds-byen Rungsted solgt for godt 13 millioner kr., hvilket placerer huset på en tredjeplads over årets hidtil højeste kvadratmeterpriser.

Huset ligger på en 937 kvadratmeter stor grund i anden række til havet på en sidevej til Rungsted Strandvej cirka en halv times kørsel nord for København.

Den gennemsnitlige salgskvadratmeterpris i Rungsted Kyst, der strækker sig fra de attraktive Øresunds-adresser og ind i landet mod Hørsholm, lød i første halvdel af 2017 på 34.570 kr.

 

Foto: Lützau Fold sammen
Læs mere

Sigridsvej 22, Hellerup

Salgskvadratmeterpris: 157.500 kr.

For knap en måned siden blev denne 200 kvadratmeter store ejendom helt ud til Øresund for enden af Sigridsvej solgt for hele 31,5 millioner kr.

Huset ligger i Københavns nærmeste nordlige naboby, Hellerup, hvor priserne traditionelt er i den høje ende. Og denne villa er ingen undtagelse - kvadratmeterprisen nåede nemlig op på 157.500 kr., hvilket er årets hidtil næsthøjeste kvadratmeterpris.

I løbet af årets første seks måneder er villaerne og rækkehusene i 2900 Hellerup i gennemsnit solgt for 46.200 kr. pr. kvadratmeter.

 

Foto: Lützau Fold sammen
Læs mere

Taarbæk Strandvej 22, Klampenborg

Salgskvadratmeterpris 186.991 kr.

Årets hidtil absolut højeste kvadratmeterpris er den, som denne strandvejs-villa blev solgt for sidst på sommeren.

For selvom den samlede salgspris “kun” lød på 23 millioner kr., hvilket end ikke er nok til at placere huset blandt årets ti dyreste handler, lyder villaens salgskvadratmeterpris på lige knap 187.000 kr.

I år er husene, der ligger i det mondæne Klampenborg ved Bakken og Bellevue, ellers i gennemsnit handlet til kvadratmeterpriser på 53.088 kr.

Villaen ligger på en 1.174 kvadratmeter stor grund helt ud til Øresund, og indendøre er der 123 kvadratmeter at komme efter.

 

Danmarks dyreste hus

Vil du fremover have plads i det eksklusive selskab blandt årets absolut dyreste handler, kan det blandt andet lade sig gøre, hvis du køber Danmarks pt dyreste hus.

Villaen ligger på en grund helt ud til Bagsværd Sø i Lyngby nord for København og koster 68 millioner kr., hvilket udløser en kvadratmeterpris på 110.749 kr.

Se Danmarks dyreste hus her