Morten Albæk i »Hjørnekontoret« på ny podcast-festival

I slutningen af november løber Danmarks første podcast-festival af stablen. Berlingske Business’ nye podcast »Hjørnekontoret« er på programmet med en specialudgave.

Morten Albæk, direktør i investerings- og rådgivningsselskabet Voluntas. Foto: Thomas Lekfeldt Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I den nye podcast »Hjørnekontoret« får værten Ane Cortzen danske topchefer til at åbne døren til en ellers lukket verden. Topcheferne fortæller blandt andet om vejen til hjørnekontoret, om livet på direktionsgangen, virksomhedernes kriser og succeser, og hvordan de tackler det store ansvar, der følger med drømmejobbet.

På scenen under Danmarks første podcast-festival optager Berlingske Business live en specialudgave af »Hjørnekontoret«. Her kan du opleve Ane Cortzen interviewe topchef Morten Nødgaard Albæk, stifter af det globale investerings- og rådgivningsselskab Voluntas. Virksomheden er som den første af sin slags i verden baseret på principper som meningsfuldhed, diversitet og bæredygtighed.

Morten Albæk begyndte sin karriere i Danske Bank, hvor han endte han som under­direktør med ansvar for Idéudvikling & Innovation. Herefter var han i seks år kommunikations- og marketingdirektør for vindmølle­producenten Vestas.

Morten Albæk er medlem af Vatikanstatens råd for kunst og teknologi og medforfatter af Vatikanets digitale strategi.

Han er også den første og eneste dansker, der af det amerikanske magasin The Internationalist er blevet kåret som en af de mest innovative marketingledere i verden – ovenikøbet fem gange i træk.

Morten Albæk er desuden forfatter til flere bestsellerbøger, bl.a. »Generation fucked up?« og »Det gennemsnitlige menneske«.

Link til billetsalg til event med Morten Albæk/Hjørnekontoret.