Hør »Hjørnekontoret« med Morten Albæk på Danmarks første podcastfestival

Den nye podcast »Hjørnekontoret« fra Berlingske Business kan d. 20 november opleves i en liveudgave på Danmarks første podcastfestival. Her får du gratis adgang til at overvære Ane Cortzens interview med topchefen Morten Albæk.

Morten Albæk, direktør i investerings- og rådgivningsselskabet Voluntas. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Til Danmarks første Podcast Festival optager Berlingske Business en specialudgave af programmet »Hjørnekontoret«, hvor Ane Cortzen interviewer topchefen Morten Albæk, stifter af det globale investerings- og rådgivningsselskab Voluntas og den eneste dansker, der er kåret til en af de mest innovative marketingledere i verden af det amerikanske magasin The Internationalist.

Morten Albæk har læst filosofi og historie, og indledte sin professionelle karriere i Danske bank, hvor han efter seks forfremmelser på seks år endte som underdirektør, inden han bragte sin karriere videre til vindmølleproducenten Vestas med titlen som kommunikations- og marketingdirektør. Efter seks år forlod han Vestas og stiftede virksomheden Voluntas, der som den første af sin slags i verden er baseret på principper som meningsfuldhed, diversitet og bæredygtighed. I dag er Morten Albæk også medlem af Vatikanstatens råd for kunst og teknologi og medforfatter af deres digitale strategi. Dét og meget mere fortæller han om i »Hjørnekontoret« på Foyerscenen d. 20 november kl. 14, som du har gratis adgang til.

Podcast Festivalen løber af stablen 19. og 20. november i Skuespilhuset. Læs mere på podcastfestival.dk og hør flere podcast fra Berlingske Business her: business.dk/podcast

I podcasten »Hjørnekontoret« får værten Ane Cortzen en række anerkendte topchefer til at åbne døren til en ellers lukket verden. Her fortæller de blandt andet om vejen til hjørnekontoret, om livet på direktionsgangen, virksomhedernes kriser og succeser, og hvordan de tackler det store ansvar, der følger med drømmejobbet.

Du kan allerede nu høre de første afsnit af programmet med blandt andre TV2-bossen Merete Eldrup, som fortæller om sin families tur igennem mediemøllen, Skandinaviens hotelkonge Petter Stordalen om sit danske comeback og IKEA-direktøren Dennis Balslev om at arbejde sig helt til tops.

Find alle udsendelser fra Berlingske Business i din podcast-app og Apple TV, på Spreaker.com eller via iTunes. Podcast fra Berlingske Business er sponsoreret af Nordea.