Medina skal være med i Toppen af poppen

Den populære popsangerinde har holdt lav profil de seneste år, men medvirker nu i TV2's »Toppen af poppen«.

35-årige Medina offentliggjorde for nylig, at hun er blevet forlovet med 26-årige Malo Chapsal, som hun har været kæreste med i et år. Andreas Beck/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Når en række kendte danske musikere i denne uge indlogerer sig på Keller Badehotel på Fanø for at optage den kommende sæson af det populære sangprogram »Toppen af poppen«, bliver det blandt andet med en af Danmarks største popdronninger ved bordenden.

Medina har nemlig takket ja til at deltage i den kommende sæson af »Toppen af poppen«. Det bekræfter TV2 overfor Her & Nu.

Den 36-årige sangerinde er flere gange blevet spurgt, om hun vil deltage i sangprogrammet, men det er først nu, hun er klar til det, fortæller hun.

»Der er en tid til alt, og jeg tror, jeg selv skulle igennem en helingsproces, hvad de danske medier angår og lære at stole på, at det ikke er alle, der vil mig ondt, og tiden er nu kommet til, at jeg tør dele mere af mig selv,« siger hun ifølge TV2 og tilføjer:

»Folk har ikke fået lov til at opleve mig, som jeg også er, når jeg bare er mig.«

Foruden Medina medvirker Carl Emil Petersen, Anders Blichfeldt, Teitur Lassen, Chief 1, Kwamie Liv og Cæcilie Norby også i den kommende sæson af »Toppen af poppen«.

Programmet bliver vist på TV2 til efteråret.

/ritzau/