Fortæl din historie

Får danskerne den bedste behandling, når deres egen læge holder lukket? Fortæl din historie og deltag i Berlingske Tidendes undersøgelse. Ved at dele din historie kan du være med til at forbedre systemet.

Klik her for at fortælle din historie

For at deltage med din historie skal du udfylde felterne nedenfor. Alle felter skal udfyldes. Vi ser også meget gerne, at du sender et billede af dig selv med.

Bemærk: Vi skal alene bruge dit telefonnummer og din emailadresse for at kunne komme i kontakt med dig, hvis vi har opklarende spørgsmål til din historie.

Berlingske Tidende offentliggør ikke dit telefonnummer eller din emailadresse. Dit navn vil blive offentliggjort, som du angiver det.

Din historie betyder noget
Berlingske Tidendes læsere fortæller deres historier med stor vægt. Det var læsernes fortællinger, der sidste år ændrede det danske politi for altid. Der blev ansat flere hundrede nye betjente, politiets øverste ledelse blev skiftet ud.

Måske er der andre områder af vores samfund, der kunne trænge til et løft. Noget tyder på, at når danskerne bliver akut syge om aftenen eller i weekenden, så går det en gang imellem helt galt i kontakten mellem borgerne og vagtlægen, ved besøget på skadestuen eller i mødet med andre dele af sundhedsvæsenet i døgnets ydertimer.

Adskillige danskere har allerede fortalt os deres historier. Nogle er ganske alvorlige. Andre kunne være blevet det.

I den kommende tid vil vi arbejde med jeres bidrag og rejse perspektiverne og de principielle problemstillinger i de tilfælde, når noget går galt, mens i er i lægens hænder.

Klik her for at fortælle din historie

Kontakt os
Har du spørgsmål til undersøgelsen er du meget velkommen til at kontakte os på ilaegenshaender@berlingske.dk