Ikke kun lyden af klirrende roséglas: Shoppingcenter i Hellerup døjer med bilræs og salg af hårde stoffer

Et shoppingcenter i Gentofte har problemer med salg af stoffer og bilræs. Nu tager centret konsekvensen.

Waterfront Shopping Center, der ligger i Tuborg Havn i Hellerup, døjer med bilræs og salg af stoffer, lyder det i en besked til medlemmer af et fitnesscenter. Fold sammen
Læs mere
Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis man besøger Waterfront Shopping Center ved havnefronten i Hellerup om aftenen, kan man ikke kun høre lyden af bølgeskvulp og klirrende roséglas.

Man kan måske også høre lyden af folk, der kører bilræs og forhandler om prisen på stoffer. Det skriver SN.dk.

Waterfront Shopping Center, der, som navnet indikerer, ligger ud til havnefronten i Hellerup, har i hvert fald valgt at lukke deres parkeringskælder fra kl. 21 for at begrænse bilræs og handel med stoffer.

Det fremgår af en besked, som medlemmer af fitness- og spacentret Wellcome Fitness & Spa, som ligger i shoppingcentret, har modtaget onsdag aften.

»Grundet uro og utryghed i vores parkeringskælder på begge niveauer (p.t. bliver der blandt andet solgt stoffer og kørt race), har vi besluttet at lukke parkeringskælderen fra kl. 21 hver aften. Dog kan kunder med abonnement stadig benytte vores parkeringskælder efter kl. 21. Personale og kunder, der har benyttet parkeringskælderen i løbet af dagen, kan også komme ud. Bemærk, at det altid er muligt at kunne komme ud af parkeringskælderen, man kan bare ikke køre ind efter kl. 21,« skriver Wellcome Fitness i beskeden, der afsluttes med følgende ord:

»Vi håber på, at dette tiltag vil mindske uro og utryghed i parkeringskælderen.«