TV-vært skifter til konkurrent: Det er fedt at være et sted, der tør gå over kanten

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For omkring halvanden måned siden blev det offentliggjort, at tv-værten Lisbeth Østergaard ikke vender tilbage til sit job på TV2s Go' Morgen- og Go' Aften Danmark efter sin barsel.

Nu løftes sløret for, hvad hun i stedet skal lave.

Det er TV2s konkurrent fra TV3, der har fået fingrene i den den populære tv-vært. Lisbeth Østergaard er allerede i gang med forberedelserne til et nyt program på TV3, men programmet er endnu ikke offentliggjort. Det skriver MTG Danmark, der blandt andet står for TV3, i en pressemeddelse.

Lisbeth Østergaard lægger ikke skjul på sin begejstring for det nye job.

»Jeg glæder mig helt vildt til de nye udfordringer, der venter mig på TV3. Det er fedt at blive en del af et hus, som ved, hvad de vil, tør gå til kanten og nogle gange over den,« siger hun ifølge pressemeddelelsen.

»TV3 og jeg har god kemi. Den der kemi, der er svær at sætte ord på, men som man kan mærke allerede på første date. Sådan har jeg det med TV3.«

Tirsdag eftermiddag har hun også selv fortalt om nyheden via det sociale medie Instagram.

Hos MTG Danmark er man også tilfreds med sin nye medarbejder.

»Lisbeth har en bred erfaring i branchen og har prøvet kræfter med meget fra traditionel underholdning til aktualitet. Og så har hun en farverig og samtidig professionel profil, der afspejler TV3 rigtig godt. Jeg glæder mig utroligt meget til at se Lisbeth på skærmen,« siger MTG Danmarks programdirektør Kenneth Kristensen.

Da det i starten af marts blev meldt ud, at Listbeth Østergaard stoppede hos Go' Morgen- og Go' Aften Danmark, var hun heller ikke i tvivl om, at det var det rigtige valg.

»Jeg var med til at starte TV 2 Radio i 2007, så jeg har været på TV 2 i ni år, og nu er det helt naturligt for mig, at der skal ske noget nyt,« sagde Lisbeth Østergaard til Billed-Bladet.

Lisbeth Østergaard har første arbejdsdag den 1. maj, og TV3’s seere kan få lov at se hende på skærmen allerede fra starten af efteråret.