Populære HBO-serier på vej med nye sæsoner

De populære HBO-serier »Taboo« og »Billions« er på vej med nye sæsoner.

Paul Giamatti, Damian Lewis, Malin Åkerman Maggie Siff i HBO-serien »Billions«. Foto: PR. Fold sammen
Læs mere

Seriefreaks kan glæde sig. Nye sæsoner af de to populære serier, »Taboo« og »Billions« er på vej, oplyser HBO Nordic.

Den første sæson af »Taboo« havde premiere i januar med Tom Hardy, der også er medforfatter på serien, i den altdominerende hovedrolle som James Keziah Delaney. Han vender i 1814 efter en verdensomspændende rejse hjem til London for at overtage faderens shippingfirma, efter at faderen på mystisk vis er død.

Arven viser sig hurtigt at bringe mange farer og fjender med sig. Delaney bliver hvirvlet ind i en heftig strid med firmaet East India Company og må gøre sit ypperste for at undgå sin egen dødsdom. Samtidig kæmper han med dæmonerne i sit eget sind.

Seriens første del med otte episoder havde foruden Tom Hardy som James Delaney også Jonathan Pryce (Game of Thrones), Michael Kelly (House of Cards) og Oona Chaplin (Game of Thrones) på rollelisten.

Serien er produceret af Ridley Scott og instrueret af danske Kristoffer Nyholm (Forbrydelsen) og svensk-finske Anders Engström (Jordskott).

Premieredatoen til den nye sæson er endnu ikke fastlagt.

Drama i finansverdenen

Showtime-serien »Billions«, hvis højspændte anden sæson havde premiere på HBO Nordic 20. februar, er et vaskeægte finansdrama fra New York med Golden Globe- og Emmy-vinderne Paul Giamatti og Damian Lewis i rollerne som hhv. den skrupelløse finansfyrste Bobby »Axe« Axelrod og den overambitiøse advokat Chuck Rhoades.

Svenske Malin Åkerman spiller Axes stærke og loyale hustru, Lara, mens Maggie Siff ses som Chucks ikke mindre ambitiøse kone, Wendy. Alle forsøger de at bevare kontrollen i en verden med drastiske, eksistentielle ændringer på vej, hvor det først og fremmest handler om at overleve, koste hvad det vil.

»Billions« er skabt af Brian Koppelman og David Levien, der sammen med Andrew Ross Sorkin også er seriens executive producers.

Tredje sæson ventes at få premiere i starten af 2018.