Magasin undskylder falsk interview med George Clooney

Engelske Hello Magazine undskylder, at bladet har bragt et opdigtet interview med George Clooney.

Arkivfoto af George Clooney med hustruen Amal Alamuddin. Fold sammen
Læs mere
Foto: JOHN MACDOUGALL
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

London: Der må være røde ører i redaktionslokalerne hos det engelske ugeblad Hello Magazine, efter at bladet har bragt et opdigtet interview med filmstjernen George Clooney.

Det eksklusive interview handlede om Clooneys langdistanceforhold til hans kone. Men der var ét væsentligt problem: Interviewet med Clooney havde aldrig fundet sted.

- Problemet er, at jeg ikke har givet et interview til Hello Magazine, og citaterne i artiklen er ikke korrekte.

- Det er min erfaring, at det ikke er unormalt at blive fejlciteret. Men at et "eksklusivt interview" bliver fabrikeret, er nyt. Og det er en meget alvorlig tendens, siger Clooney i en udtalelse ifølge avisen The Telegraph.

Det britiske magasin har siden undskyldt over for Clooney og forklaret den alvorlige sag med, at interviewet var købt igennem et underholdningsbureau.

- Vi har købt materialet i god tro fra et pålideligt og uafhængigt firma, der forsikrede os om, at det var et autentisk interview foretaget under to øjne med hr. Clooney. Men vi accepterer nu, at det ikke er tilfældet, skriver magasinet i en officiel udtalelse.

Interviewet var i stedet blevet skrevet ved at sætte forskellige brudstykker sammen fra tidligere interview med George Clooney.

/ritzau/FOKUS