Lady Gaga og Elton John optræder i Tivoli

Tirsdag har Tivoli præsenteret sommerens koncertprogram. Store internationale navne er blandt de optrædende.

Elton John og Lady Gaga er med i Tivolis koncertprogram for sommeren. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når Tivoli henover sommeren inviterer indenfor til de rituelle sommerkoncerter, bliver det med flere store, internationale musiknavne på koncertplakaten.

Tirsdag har forlystelsesparken annonceret det færdige program for sommerens koncerter på plæner, og der bliver blandt andet mulighed for at opleve kunstnere som Elton John, Lady Gaga, Tony Bennett og Mark Knopfler.

Bookningen af de velkendte navne glæder ikke overraskende Nikolai Koppel, underdirektør i Tivoli.

»I Tivoli har vi en ambition om at være blandt landets førende koncertvenues. Vi har investeret i nogle af verdens største artister indenfor vidt forskellige genrer, og de klæder på hver deres måde Tivoli rigtig godt,« siger han i en pressemeddelelse.

Den 88-årige sanger og musiker Tony Bennett vil sammen med den 28-årige sangerinde Lady Gaga indtage scenen 8. juli og sammen opføre klassikere fra »The Great American Songbook«.

Elton John optræder 6. juli, mens Mark Knopfler, der var forsanger i det nu hedengangne Dire Straits, optræder allerede på søndag, 14. juni.

Her er alle billetter udsolgt, det er til gengæld stadig muligt at købe billetter til de to andre koncerter.

Koncerterne, der ikke indgår i det populære koncept »Fredagsrock«, kræver alle særlige billetter, men med en indgangsbillet til Tivoli vil det stadig være muligt at høre musikken, selvom man ikke kan komme helt op foran og stå.