Her er værterne til Melodi Grand Prix

Det er to erfarne musikkonkurrence-værter, der skal lede slagets gang, når Danmark skal finde en vinder, der kan konkurrere i København, når det internationale Melodi Grand Prix finder sted.

Louise Wolff og Jacob Riising - årets værter til det danske Melodi Grand Prix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De to DR-værter Louise Wolff og Jacob Riising skal sammen guide seerne, publikum og kunsterne gennem aftenen ved Dansk Melodi Grand Prix 2014.

Mens Louise Wolff har været vært for arrangementet de seneste to år, er Jacob Riising rykket op i de voksnes rækker efter at have styret slagets gang ved børnenes MGP fem gange.

»Jeg er spændt på at opleve, hvordan stemningen er anderledes med voksne. Min forventning er, at det lykkes os at lave en kæmpe stor fest,« siger Jacob Riising.

Men helt grøn i de voksnes sangkonkurrence er han ikke. Sidste år kom han ved et tilfælde med på sidelinjen i Boxen i Herning.

»Jeg var ufrivilligt publikumsopvarmer, fordi den rigtige publikumsopvarmer ikke dukkede op. Så var jeg der tilfældigvis og blev kastet for løverne en time inden, showet skulle starte, og blev bedt om at få gang i publikum. En time er altså virkelig lang tid, når man ikke har forberedt noget,« fortæller Jacob Riising.

»Så bare det, at jeg får lov til at forberede mig denne gang, synes jeg er en fest,« tilføjer han.

Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen i Arena Fyn i Odense 8. marts.

Sidste år vandt Emmelie de Forest Dansk Melodi Grand Prix med sangen »Only Teardrops«, og nogle måneder senere sørgede hun for dansk sejr ved det internationale Eurovision 2013.