Her er Korsbæk Tidende år 1934

I Korsbæk vil Mads Skjern udvide med ny fabrik og i USA skyder politiet en berygtet gangster. Lokalavisen dækker her afsnit 8 i Matador.

Eksempel på forside af Korsbæk Tidende (1933). Billedkvaliteten svarer IKKE til, hvad der købes adgang til. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lørdag er vi nået til afsnit nummer 8 i Matador. I Korsbæk vil Mads Skjern udvide med ny fabrik og i USA skyder politiet en berygtet gangster. Året er 1934. Berlingske Tidendes søsteravis Korsbæk Tidende er igen på gaden og kan købes her - både i abonnement og løssalg.

Da Matador blev sendt første gang i 1978, fik læserne i ugen op til hvert afsnit et bud på, hvad der kunne stå på forsiden af Korsbæk Tidende, hvis altså avisen fandtes. Artiklerne var en blanding af "rigtige" nyheder fra ind- og udland, krydret med lokalt nyt fra Korsbæk, der relaterede til året og handlingen i det kommende afsnit af serien. Det giver dig som seer endnu bedre mulighed for at forstå begivenheder i og uden for Korsbæk, som omtales i serien.

Klik på "download" herunder for at se gratis eksempel på avisen for år 1933 - altså sidste uges afsnit.

Herunder kan du købe adgang til forsiden af avisen for det år, som afsnittet lørdag handler om, nemlig 1934. I alt er foreløbig sendt yderligere syv udgaver af Korsbæk Tidende til avistrykkeriet. De vil udkomme i dagene op til hvert afsnit i den kommende tid.

Du downloader avisforsiden i PDF-format, du kan læse på skærmen eller skrive ud.

Ved at købe fri adgang til Berlingske Plus i 1 måned eller 1 år får du adgang til alle kommende udgaver af Korsbæk Tidende, men også til vores over 500 guider, der giver svar på nogle af dagligdagens små og store spørgsmål. Se oversigt her.


Lørdag er vi nået til afsnit nummer 8 i Matador. I Korsbæk vil Mads Skjern udvide med ny fabrik og i USA skyder politiet en berygtet gangster. Året er 1934. Berlingskes søsteravis Korsbæk Tidende er igen på gaden og kan købes her - både i abonnement og løssalg.

Da Matador blev sendt første gang i 1978, fik læserne i ugen op til hvert afsnit et bud på, hvad der kunne stå på forsiden af Korsbæk Tidende, hvis altså avisen fandtes. Artiklerne var en blanding af "rigtige" nyheder fra ind- og udland, krydret med lokalt nyt fra Korsbæk, der relaterede til handlingen i det kommende afsnit af serien. Det giver dig som seer endnu bedre mulighed for at forstå begivenheder i og uden for Korsbæk, som omtales i serien.

Ved at klikke på billedet "download" herunder åbnes Korsbæk Tidende årgang 1934 - lige til gemme på din

egen PC.