Dagens hotte navne

Jessica Biel. Selvom journalister er gode til at opstøve historier om Hollywoods stjerner, så er Jessica Biels rygte rent som en nystrøget seng.

Foto: Mario Anzuoni/Reuters Fold sammen
Læs mere

Det konstaterer helsesiden SoCal Cleanse Detox, der har stemt om, hvilke kendte, der er bedst og værst til at holde den »rene« linje. Jessica Biel, der også er Justin Timberlakes kæreste, har vundet afstemningen sammen med fodboldspilleren David Beckham.

Dommerkomitéen må have glemt alt om babysitteren Rebecca Loos, der gik til pressen med Beckhams frække sms’er. Ikke overraskende blev Amy Winehouse vinder af den mindre flatterende pris, som den kvindelige kendis, der er værst til at holde den rene linje. Hun deler pladsen med Pamela Andersons eksmand Tommy Lee.

Og præmien? Det er såmænd et års forbrug af udrensningskure og andre lækkerier fra helsefirmaet.

Spice Girls. Det kan godt være, at The Spice Girls svømmer i succes efter deres nylige genforening, men der var også en grund til, at de gik fra hinanden. Det fortæller pigerne i en ny dokumentarfilm. Især Geri Halliwell, der pludseligt forlod gruppen i 1998, taler ud foran kameraet. »Jeg følte, at det hele havde taget overhånd.

At bandet var blevet så stort, at jeg var helt undværlig. Det var faktisk ligegyldigt, om jeg var med eller ej,« fortæller sangerinden, der i stedet tabte sig, begyndte en solokarriere og en affære med Robbie Williams. Nu er hun tilbage i Spice Girls-folden med blandt andre Victoria Beckham og Melanie Chisholm,

Morten Grunwald. Der findes kun en rigtig Olsen Banden. Det mener eneste nulevende fra den populære bande, Morten Grunwald aka Benny, der skeptisk afventer den nye Olsen Banden-musical. »Jeg frygter det værste og forventer det bedste,« fortæller Grunwald, der glæder sig til at se Kirsten Lehfeldt i Ove Sprogøes tidligere rolle som Egon Olsen.

»Jo mere kulminearbejder og fyrbøder-agtig hun er, jo bedre spiller hun. Hun er efter min mening Danmarks pt. bedste mandlige skuespiller,« siger Grunwald til Nyhedsavisen. Musicalen »Olsen Banden og den russiske juvel« får premiere til februar.