Cowboytoast med hestekød, nøgenløb i slowmotion og en stinkende fed koncert

Foto: Ólafur Steinar Gestsson

Så blev det fredag og og næstsidste musik dag på Roskilde Festival.

Det er nu, søvnunderskuddet, tømmermændene og de blå mærker for alvor begynder at gøre ondt, og hvis du er en af dem, der lever af dåsetun og knækbrød, har du fortjent noget ordentlig føde.

Berlingskes madanmelder Søren Frank har været et smut forbi Food Court og smage hestesandwich og greasy bøf bearnaise, læs hans dom her.

Stinkende fed PJ Harvey

Torsdagen bød på et væld af koncerter, og topscoreren hos anmelderne må siges at være PJ Harvey. Berlingskes Mads Hendrich havde det i hvert fald rimelig vildt.

»At være i stand til totalt at bjergtage og massehypnotisere omkring 18.000 mennesker i et propfyldt Arena-telt med musik, der i sit udgangspunkt er både skrøbelig, introvert og dybt personlig. For pokker hvor var det dog stinkende fedt,« lyder det.

Læs en sammenskrivning af anmeldelserne her.

Tame Impala-forsangeren Kevin Parker skabte panik blandt sine fans, da han lagde dette billede på instagram, som er taget før Tame Impalas koncert på en polsk festival forleden..

edit: when you have a tour starting 2 days after glastonbury

Et billede slået op af Tame Impala (@tame__impala) den

På billedet er Kevin Parker iført en ltmaske og skriver, at det er resultatet af at skulle på turne lige efter Glastonbury. Det fik Tame Impalas fans til at frygte, at han ikke var i stand til at gennemføre koncerten. Heldigvis kan de Roskildegængere, som glæder sig til at høre Tame Impala i aften, ånde lettede op.

Trods hals og stemmeproblemer gennemførte Tame Impala nemlig natten til i torsdag en sen koncert på Open’er Festival i den polske havneby Gdynia, skriver metroxpres. Selv om Kevin Parker ikke var i top form, fik koncerten fine anmeldelser i de polske medier.

Roskilde Festivals kommunikationsafdeling oplyser til avisen, at de ikke har hørt noget om Kevin Parkers dårlige tilstand, og at der ikke er nogen usikkerhed om bandets optræden på festivalen.

Bare baller i slowmotion

I går fandt årets nøgenløb sted, og vinderne blev Bodil på 22 og Mickey på 26.

»Tillykke, tror jeg,« lød det med et grin fra Bodil på BT.dk.

»Jeg synes bare, det var befriende. Og så er jeg 22 – der er ikke så meget der hænger endnu,« siger hun.

Årets mandlige vinder er den 26-årige Mickey Prüssing fra Ballerup, der deltog i løbet for første gang.

»Hold kæft, hvor var det hårdt!« siger han til BT om den om den smattede tur.

Politiken har filmet nøgenløbet i slowmotion, så hvis du vil have det hele med helt ned i mindste detalje, er det om at se med lige her.

Hvis du ikke kan få buttplugs, bryster og bare tissemænd nok, så tjek også BT's fotoserie ud fra begivenheden.

I dag skal der selvfølgelig også ses en del musik og med både Sivas, Neil Young og Tame Impala på dagsordenen, burde der være noget for en hver smag. Hvis du er i tvivl om, hvad det er, du bare skal høre i dag, har Politiken samlet fem bud til dig.