Nykredit: Ny Totalkredit-bestyrelse styrker samarbejdet

Realkreditinstituttet Totalkredit, der er ejet af Nykredit, får nyt blod i bestyrelsen, idet tre bankdirektører fra nogle af instituttets samarbejdsbanker rykker ind og afløser repræsentanter fra Nykredit.

Nykredits topchef, Michael Rasmussen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det sker for at styrke samarbejdet med de banker, som leverer lån til realkreditinstituttet, oplyser koncernchef i Nykredit og formand for Totalkredit, Michael Rasmussen, til Ritzau Finans.

Kim Duus, Søren Holm og Anders Jensen, der er koncerndirektører i Nykredit, forlader deres bestyrelsesposter i Totalkredit, hvor John Fisker, Lasse Nyby og John Christiansen, som er administrerende direktører i Ringkjøbing Landbobank, Spar Nord og Lån & Spar Bank, i stedet indstilles til nyvalg.

»Vores samarbejde med pengeinstitutterne i Totalkredit er allerede godt, men vi overvejer selvfølgelig hele tiden, om det kan styrkes yderligere. Det er baggrunden for, at vi ændrer sammensætningen i bestyrelsen. Det styrker samarbejdet. Det er vigtigt, for det er blandt andet med til at styrke kundeoplevelsen. Jo bedre samarbejdet er, jo bedre produkter, rådgivning og service kan vi sammen med pengeinstitutterne give de boligejere, der har lån i Totalkredit,« siger Michael Rasmussen.

»For eksempel får vi nu repræsentanter fra alle datacentralernes formandskaber i bestyrelsen. Det er en fordel i vores arbejde med at udvikle stærke løsninger til kunderne,« tilføjer han.

Ifølge Nykredit har ændringen i Totalkredits bestyrelse ikke nogen sammenhæng med den børsnotering, som Nykredit planlægger at gennemføre.