Natalie Shaverdian Riise-Knudsen

Læs mere
Fold sammen

Vækst med IT

Natalie Shaverdian Riise-Knudsen er ansvarlig for at støtte væksten i Codan/Trygg-Hansa ved at implementere og udvikle IT-systemer og -værktøjer, der sætter medarbejderne i den skandinaviske forsikringsselskab i stand til at betjene kunderne bedst muligt. Hendes team tæller over 40 medarbejdere og konsulenter, og hun råder over et IT- og investeringsbudget på omkring en mia. kroner.

»Diversitet er mit trademark. I mit team har vi ti forskellige nationaliteter, lige fordeling af kvinder og mænd og et aldersspænd fra 17 til 64 år. Jeg er meget bevidst om at sammensætte forskellige kompetencer, da det er en forudsætning for at kunne levere de IT-løsninger, der skaber værdi for forretningen og kunderne,« siger den iranskfødte svensker.

Ifølge Pedro de Freitas, CIO i Codan, er hendes succeser talrige, og han ser en lys fremtid for hende.

»Natalie skiller sig ud som en af de bedste ledere i Codan. Hun er enormt modstandsdygtig og lader ikke noget forhindre hende i at nå sine mål. Hendes motivation og inkluderende væremåde gør hende til en yndet leder og samarbejdspartner for hele organisationen,« siger han.

Natalie Shaverdian Riise-Knudsen

34 år, IT & change operations director, Codan/Trygg-Hansa

2005: Cand.merc. i finansiering og ledelse, Ôrebro Universitet

2005: Associate, PwC Stockholm

2006: Head of accounting, GE Capital EMEA

2010: COO product & pricing programme, Codan/Trygg-Hansa

2013: Operational portfolio leader, Codan/Trygg-Hansa

2015-: IT & change operations director, Codan/Trygg-Hansa