En unik vindermentalitet

Talent 100: Alex Racoveanu, 35 år, director, Arla Unika

ccc Fold sammen
Læs mere

Kategori: Ledere

Alex Racoveanu er en mand, der er vant til at levere toppræstationer. På Sveriges landshold i parasvømning satte han intet mindre end 11 verdensrekorder og fire europarekorder. Og netop vindermentalitet har han formået at overføre til sit job som chef for Arlas prestigebrand, Unika.

»Alex er håndværkeren bag en rigtig god strategi, som han har lykkedes med at få alle involveret og engageret i. Han står ved strategien, også i modvind, men samtidig er han lydhør og adaptiv. Den fornemste opgave som leder er at få de projekter, man har, til at blive folks egne børn. Han har også tålmodigheden til at vente på, at folk tager med på rejsen, i stedet for bare at forlange.«, siger Line Holmen, Brand Manager Premium hos Arla.

Netop den svenske konsenssusstil er blevet synonym med Alex Racoveanu, og han peger da også selv på, at det vigtigste for ham er at få alle med om bord, når der skal træffes beslutninger.

»Ved at have åbne diskussioner tager vi beslutninger, som alle kan være enige om, og alle får ejerskab over. Jeg synes, vi har et supergodt team, og at det er en fornøjelse at arbejde med Arlas prestigebrand, og jeg ser frem til at få sat vores oste på verdenskortet,« siger Alex Racoveanu.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.