Kæmpe sensation: Watford ydmyger Liverpool

Foto: ANDY RAIN

Det så næsten umuligt ud. Men nu er det en kendsgerning.

Liverpool går ikke igennem Premier League-sæsonen 2019/20 som ubesejrede, efter et højst overraskende 2-0-nederlag på udebane mod bundholdet Watford.

Jürgen Klopps mandskab stillede ellers i stærkeste opstilling mod Watford og var kæmpe favoritter til at fortsætte deres stime, der bestod af 26 sejre og én uafgjort i 27 kampe.

Det er slut nu.

Ismaila Sarr gjorde det onde ved Liverpool lørdag aften. Fold sammen
Læs mere
Foto: JUSTIN TALLIS.

Med en sejr på 3-0 fik Liverpool ikke bare ødelagt drømmene om at gå ubesejrede gennem sæsonen. De ydmygede ganske enkelt topholdet, der fik sit første Premier League-nederlag i 45 kampe - en periode, der strækker sig over 14 måneder.

På to mål af Ismaila Sarr og et enkelt af Troy Deeney dansede Watford op over nedrykningsstregen, mens de tiljubles af den del af fodbold-England, der ikke hepper på Liverpool.

Liverpools jagt på sit første mesterskab i 30 år - og dermed sin første Premier League-titel - fortsætter nok ufortrødent, da der fortsat er 22 point foran Manchester City på andenpladsen, men der forhindrer ikke folk i at fryde sig på de sociale medier.

Herunder følger et udpluk af det bedste fra Liverpools nederlag, der altså forhindrer dem i at gøre Arsenal kunsten efter og vinde Premier League-titlen uden at tabe, samt et par opmuntrende beskeder.

  • 'Otte nederlag mere, så kan Liverpool måske nå at smide det,' skriver Gary Lineker.
  • 'Liverpool-fans har allerede startet en underskriftindsamling, der forbyder skudsdags-kampe i at tælle,' skriver bookmakeren Paddy Power.
  • 'Er lige kommet til London, og så smider de den igen,' siger Gary Neville i en video.
  • 'Det bedste, der kunne ske for Liverpool. Ny sensation at komme videre fra inden Champions League, ikke mere snak om ubesejrede, en genstart på alle måder,' skriver Stan Collymore.
  • 'Ismaila Sarr burde være første mand i Premier Leagues Hall of Fame for at ødelægge Liverpools stime.'
  • 'Hvis Liverpool vinder de næste fire kampe, kan de blive mestre på Eithad, Manchester Citys hjemmebane. Intet har ændret sig.'